Voetbal4u.com

Ajax-grootverdiener staat voor vertrek: ‘Ik wil spelen’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

De kans is groot dat Gerónimo Rulli deze zomer zal gaan vertrekken bij Ajax. Hij voelt zich goed in Amsterdam, maar hij wil chronisch aan spelen toekomen.

“Ik verlaat Ajax het liefst met prijzen, maar ik wil ook keepen”, geeft Rulli eerlijk te kennen in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Als er aanbiedingen uit topcompetities komen, ga ik daarover nadenken. Het is allemaal nog ver. Ik wil eerst nog een keer genieten van de Johan Cruijff ArenA en Europees voetbal afdwingen.”

Rulli wil niets liever dan de vijfde plaats bemachtigen. “Ik heb ook geen zin in play-offs. Al geven we natuurlijk alles als het zover komt. Ik wil in juni naar de Copa América. Daarna is er genoeg tijd om te praten en te kijken hoe Ajax en ik onze pijn kunnen beëindigen.”

“Dit was de grootste en mooiste stap uit mijn carrière”, vervolgt Rulli. “Spijt heb ik niet, maar zoveel pijn had ik nooit voorzien. Ik kwam voor prijzen. Vorig jaar pakten we die niet. We verloren twee finales. Dat deed pijn, maar die viel achteraf mee in vergelijking met dit seizoen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *