Voetbal4u.com

‘Dick Schreuder deze zomer naar top in de Eredivisie’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Dick Schreuder staat in de belangstelling van Feyenoord om Arne Slot op te volgen. Volgens sportjournalist Marcel van der Kraan is hij een serieuze optie voor de Rotterdammers.

“Ik denk dat Dick Schreuder op dit moment een belangrijke kandidaat is”, opent Van der Kraan in de voetbalpodcast Kick-Off. “Volgens mij is er inmiddels wel wat contact. Maar Schreuder ligt nog voor drie jaar vast en hij is in Spanje de best verdienende trainer buiten LaLiga. Dus Feyenoord zal een heel fors bedrag moeten betalen, ik denk zelfs een paar miljoen euro, voor Dick Schreuder.”

Valentijn Driessen is een tikkeltje sceptisch over de succestrainer van CD Castellón. “Daar ken ik hem onvoldoende voor, maar het is wel iemand die geen ervaring heeft. Die anderhalf jaar bij PEC Zwolle, dat zegt mij niet zoveel. Maurice Steijn had ook het beste jaar in de clubhistorie van Sparta achter zijn naam staan, maar hoe dat bij Ajax is afgelopen weten we inmiddels ook.”

Driessen heeft vernomen dat Schreuder géén kandidaat is voor Ajax. “Dan denk ik: waarom hij niet, maar Francesco Farioli wel?” Mike Verweij denkt dat het Ajax-verleden van Alfred Schreuder, zijn jongere broer, in diens nadeel werkt, maar dat vindt zijn collega onzin. “Daar moet je doorheen kunnen kijken.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *