Voetbal4u.com

Francesco Farioli reageert op Ajax-speculaties

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Francesco Farioli heeft momenteel de beste papieren om de nieuwe hoofdtrainer te worden van Ajax. Vrijdag heeft hij tegenover de Franse media gereageerd op deze speculaties.

Hij wilde zich het liefst louter focussen op Le Havre-thuis (1-0 zege). “Dit heeft geen invloed op ons. Wij moeten denken aan onze doelstelling, dat heb ik eerder al gezegd. Het is belangrijk om de focus op het heden te hebben. Daarbij verwijs ik weer naar onze Nice-bubbel.”

“Vanavond heeft het geen enkele zin om over mezelf of andere individuen te spreken”, vervolgt Farioli. “Wat zin heeft, is praten over wat dit team heeft bereikt. Praten over de club en de mensen die hard hebben gewerkt om deze doelstelling te halen. We hebben nog acht dagen te gaan om zo hoog mogelijk te eindigen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *