Voetbal4u.com

‘PSG zal sterker zijn na vertrek van Kylian Mbappé’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Luis Enrique, de trainer van Paris Saint-Germain is van mening dat zijn ploeg volgend seizoen sterker zal zijn deze jaargang. En dat is opvallend wat de absolute sterspeler Kylian Mbappé zal er dan niet meer bij zijn.

“We wisten allemaal dat Mbappé PSG ging verlaten”, begint Enrique tijdens een persconferentie voorbereidend op de wedstrijd tegen Toulouse. “Er verandert niets. Het is voor ons allemaal hetzelfde. Ik wens hem het allerbeste.” Enrique gaf ook aan dat hij zijn superster een tien gaf als speler en als persoon.

“Ik blijf ervan overtuigd dat we volgend seizoen sterker zullen zijn”, vervolgt Enrique. “Let op mijn woorden. PSG zal sterker zijn volgend seizoen.” Mbappé is dit seizoen weer van ongekende waarde voor de Franse kampioen. Hij wist 43 keer het net te vinden in 46 optredens. Daarnaast gaf hij tien assists.

De oefenmeester wilde niets kwijt over een eventuele terugkeer van Xavi Simons bij PSG. “Xavi is uitgeleend. Ik ga niets zeggen over een speler die niet bij onze groep is. Fabrizio Romano verwacht dat Simons volgend seizoen wederom verhuurd zal worden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *