Voetbal4u.com

Knallende transferzomer: ‘Grote namen weg bij Ajax’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Het ziet ernaar uit dat de bezem er deze zomer door gaat bij Ajax. Meerdere spelers zetten in op een vertrek en voor de Amsterdammers zelf is het prettig als er wat financiële ruimte vrijkomt.

Naar verluidt staan de grote namen voor een vertrek uit de Johan Cruijff ArenA. Jordan Henderson denkt zélf aan een vertrek uit de Johan Cruijff ArenA, zo bevestigde trainer John van ‘t Schip vandaag nog voor de wedstrijd tegen Almere City FC: “Hij maakt zich waarschijnlijk zorgen over hoe het er volgend seizoen uit gaat zien. Dat weten we op dit moment natuurlijk allemaal niet. Er is nog veel onduidelijk. Degene die daar het beste iets over kan zeggen, is Alex Kroes.”

Voor Kenneth Taylor is er al concrete interesse uit Italië en Gerónimo Rulli wil niet nog een seizoen tweede keeper zijn. Devyne Rensch leek op zijn beurt tijdens de ereronde na Almere City-thuis afscheid te nemen van het publiek in de ArenA.

Dan is er nog het dossier-Steven Bergwijn, die op zondag op de persconferentie het een en ander zei over zijn toekomst, na een vraag van Voetbal International: “Of mijn toekomst afhangt van de nieuwe trainer? Dat denk ik wel. Waar het nog meer van afhangt? Gewoon, het juiste plan, het juiste beleid. Dat is het belangrijkste.”

Het is echter geen geheim dat Ajax voorsorteert op een toekomst met de ‘gouden’ as Jorrel Hato-Kenneth Taylor-Brian Brobbey. Omdat er echter geld gegenereerd moet worden én omdat Bergwijn goed in de markt ligt (in de winter was er belangstelling van West Ham United en zelfs Bayern München), is de buitenspeler voor een goed bedrag wel op te halen. Ook hij lijkt na het Europees kampioenschap te gaan vertrekken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *