Voetbal4u.com

PSV-speler heeft er genoeg van: ‘Wil spelen, de tijd dringt’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Joel Drommel aast op een zomerse transfer. Hij is momenteel tweede doelman bij PSV achter Walter Benitez en wil aan spelen toekomen.

Tegen Fortuna Sittard mocht Drommel eens keepen van coach Peter Bosz. Het smaakte naar meer, maar bij PSV zal hij geen eerste keuze meer worden. “De laatste keer dat ik speelde, was in het bekertoernooi. Volgens mij ging het vandaag goed als ik naar mezelf kijk. De eerste twintig minuten was er wat druk, maar als je gelijkspeelt kun je nooit tevreden zijn”, zegt Drommel na de 1-1 remise in Limburg, geciteerd door het Eindhovens Dagblad.

“Het kampioenschap was geweldig en ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. Ik heb er heel erg van genoten. Nu kijken we wat er gaat gebeuren en dat weet ik zelf ook nog niet. Ik heb nog een contract voor twee jaar en iedereen weet dat ik wil spelen. Dat zou ook elders kunnen, maar op dit moment zijn er geen mogelijkheden. Ik sta er open voor.”

PSV heeft al enkele namen op het lijstje ter opvolging van Drommel: de naam van Etienne Vaessen (RKC) viel vooralsnog het vaakst. Mocht Walter Benítez ook nog gaan vertrekken, richt PSV zich mogelijk tot Timon Wellenreuther van Feyenoord als nieuwe eerste goalie.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *