Voetbal4u.com

Spaanse media: ‘Xavi Simons staat voor spectaculaire terugkeer’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Xavi Simons wil deze zomer terugkeren bij FC Barcelona. Met dit nieuws pakken verschillende Spaanse media vandaag uit. Momenteel staat de Oranje-speler nog onder contract bij Paris Saint-Germain, waar hij weinig warme gevoelens voor zou koesteren.

Over de toekomst van Simons wordt volop gespeculeerd. Maandagochtend geven Spaanse media een nieuwe slinger aan de geruchtenmolen: de 21-jarige Amsterdammer zou na succesvolle huurperiodes bij PSV en RB Leipzig niet willen terugkeren naar PSG. Hij ziet Barcelona als de beste plek om een volgende stap te zetten.

Die keuze weegt zwaar, omdat Simons contractueel heeft laten vastleggen dat hij zelf de bestemming kan kiezen als PSG groen licht geeft voor een nieuwe huurperiode. Barcelona voelt voor Simons als zijn thuis, aldus Relevo. Tussen 2010 en 2019 maakte hij deel uit van La Masía, de befaamde jeugdopleiding van de Catalaanse grootmacht. Van een doorbraak kwam het echter niet. Vijf jaar later zou Simons willen terugkeren ‘om de klus af te maken’, schrijft Mundo Deportivo. Dat zou op huurbasis moeten gebeuren.

“Mijn regel is om niet te praten over spelers die momenteel niet bij de club zitten. Hij wordt verhuurd en that’s it”, liet PSG-trainer Luis Enrique vorige week optekenen, gevraagd naar Simons. Die uitspraken zouden voor de hoofdrolspeler een extra zetje zijn om zijn heil elders te zoeken. Simons zou zich niet gewaardeerd voelen in Parijs.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *