Voetbal4u.com

‘Hij heeft het als PSV-trainer niet goed gedaan’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Analist Johan Derksen zou Ruud van Nistelrooy het advies geven om zijn trainersloopbaan nieuw leven in te blazen bij een wat kleinere club. Hij zit sinds zijn vertrek bij PSV een jaar geleden zonder werkgever.

“Ik las een interview met Van Nistelrooij, die wil weer terug in het vak als trainer. Ik vond hem altijd een prima kerel, maar hij heeft het nu als trainer bij PSV niet goed gedaan”, merkt Derksen op in Vandaag Inside. In Eindhoven won de oefenmeester twee prijzen, maar het boterde niet met de selectie. “Het liep niet lekker en hij heeft zelf de handdoek gegooid.”

“Hij is geïnteresseerd in clubs waar hij gevoetbald heeft: Duitsland, Nederland, Spanje, Engeland. Maar dat zijn allemaal grote clubs”, vervolgt Derksen. “Dan denk ik: ‘Ruud, je was een grote voetballer, maar als trainer heb je nog geen CV. Ga nou eerst bij een club als Go Ahead, SC Heerenveen of AZ ervaring op doen en daarna naar een grote club.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *