Voetbal4u.com

Frank de Boer ziet ideale ‘EK-ganger’ voor Ronald Koeman

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Frank de Boer is van mening dat Mickey van de Ven deze zomer mee moet met Oranje naar het EK in Duitsland. Hij maakt momenteel furore in de mandekking bij Tottenham Hotspur, maar was bij Oranje al in beeld toen hij nog bij Volendam speelde. Dat vertelt oud-bondscoach Frank de Boer bij Viaplay.

In gesprek met Noa Vahle legt De Boer uit waarom hij denkt dat Micky van de Ven een goede speler om mee te nemen naar het EK. “Hij is een ideale speler en heeft een wapen”, zegt de oud-prof. “Je kunt met hem met ruimte in je rug spelen, dat is ideaal. En hij kan als linker centrale verdediger én als linksback uit de voeten. Hij is een moderne centrale verdediger.”

Dat Van de Ven in Oranje zou komen, is volgens De Boer niet gek. De voormalig bondscoach zegt dat hij de mandekker al monitorde toen hij nog in de Keuken Kampioen Divisie speelde, twee jaar voor zijn debuut in Oranje. “Hij speelde drie jaar geleden nog in de Keuken Kampioen Divisie, maar wij wisten dat hij een heel groot talent was. Hij stond in elk geval al op onze radar bij Oranje, ja. Honderd procent!”, aldus De Boer.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *