Voetbal4u.com

‘Kylian Mbappé tekent voor half decennia bij Real Madrid’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Kylian Mbappe zal deze zomer de overstap maken naar Real Madrid. Volgens de voorzitter van de Spaanse bond Javier Tebas tekent hij een contract voor vijf seizoenen bij de ‘De Koninklijke’.

Mbappé maakte afgelopen vrijdag bekend dat hij Paris Saint-Germain gaat verlaten, iets wat de media maanden geleden al bracht als nieuws. De superster zweeg echter over zijn aanstaande bestemming. “Hij komt naar Madrid volgend seizoen, ja, ja, zei Tebas dinsdag in een interview bij Olé.

De La Liga-baas weet dat de 25-jarige aanvaller een contract van vijf jaar heeft ondertekend bij De Koninklijke. “Mbappé is een van de beste spelers ter wereld. Maar je hebt daar ook Vinicius en Bellingham, Real zal een topploeg hebben.”

Het is al langer publiek geheim dat Mbappé op weg naar Real is. Het is nu nog wachten op de officiële bevestiging van de speler en club. Op 1 juni kan de Spaanse grootmacht voor de vijftiende keer de Champions League te winnen in de finale tegen Borussia Dortmund. Eerder grepen ze al hun 36e Spaanse landstitel.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *