Voetbal4u.com

‘Flinke dreun voor Feyenoord op de transfermarkt’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Slecht nieuws voor Feyenoord in de strijd om de handtekening van Luciano Rodriguez. Volgens de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano is hij namelijk hard op weg naar het Spaanse Girona.

De City Football Group wil de Uruguayaan binnenhalen en stallen bij de Spanjaarden, die komende zomer oud-PSV’er Savio verliezen aan Manchester City. Rodriguez moet zijn opvolger gaan worden bij Girona. Volgens Fabrizio Romano gaat Girona het bod op Rodriguez, speler van Liverpool Montevideo, verhogen zodat daarna louter puntjes op de spreekwoordelijke ‘i’ gezet moeten gaan worden.

Afgelopen januari had Feyenoord Rodríguez bijna binnen. Echter was de tijd te kort om alle formaliteiten af te ronden. In die periode speelde de 20-jarige ook nog eens jeugdinterlands met Uruguay. Van een akkoord kwam het dus niet. “Als we in januari nog een week hadden zou Luciano naar Feyenoord gaan. We waren heel dicht bij het sluiten van een deal”, zei zijn zaakwaarnemer recent al eens.

Rodriguez kan voor vijf jaar gaan tekenen bij Girona, dat bereid is om 25% van de transferrechten bij Liverpool Montevideo te houden. Eerder toonde ook River Plate uit Argentinië al interesse in hem.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *