Voetbal4u.com

‘Feyenoord zal als een kaartenhuis ineen storten’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Door het vertrek van Arne Slot zal Feyenoord als een kaartenhuis in elkaar storten. Althans, dit laat commentator Arman Avsaroglu weten in de NOS Voetbalpodcast.

Jeroen Grueter opende nog optimistisch: “We hoeven het belang van Slot niet te bagatelliseren. Hij heeft in drie jaar zo ongelofelijk veel veranderd binnen de club. Hij heeft niet alleen gezorgd voor succes – het kampioenschap, de beker en de Conference League-finale – en Feyenoord heel aansprekend voetbal laten spelen, maar hij heeft ook een enorme professionaliteit op gang gebracht. Een totale verandering van denken en van werken. Feyenoord heeft weer structureel aansluiting gevonden bij de top van Nederland.”

“Ze zijn natuurlijk heel afhankelijk van één persoon, maar Feyenoord heeft er wel hard aan gewerkt om die afhankelijkheid te voorkomen. Het fundament ligt er, de visie is er. Alles wat daarop gebouwd is, blijft staan. Daar gaan ze verder mee aan de slag. Er is nu veel meer dan voor Slot naar Feyenoord kwam.” Daar gelooft Avsaroglu echter niet in. “Als Slot gaat, stort het als een kaartenhuis in elkaar. De rol van de trainer is zo doorslaggevend… Als je er een andere trainer neerzet en het is de verkeerde, dan komen al die oude problemen toch weer aan de oppervlakte.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *