Voetbal4u.com

Groenendijk over Feyenoord-target: ‘Hij is heel goed, geloof me’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Nuri Sahin (35) is in beeld om deze zomer de nieuwe hoofdtrainer te worden van Feyenoord. In de ogen van Alfons Groenendijk een goede zaak. Hij werkte namelijk samen met de Turk bij Antalyaspor.

In een gesprek met het Algemeen Dagblad zegt hij er het volgende over: “Heel Turkije was toen positief over Antalyaspor. Nuri is heel goed, geloof me. Jong? Jonge trainers hebben de toekomst”, vertelt Groenendijk.

Een maand geleden zei Sahin zelf nog op het online platform The Coaches’ Voice: “Vanaf de allereerste dag pakte het trainerschap mij. Ik werd verliefd op het trainerschap. Ik zag hoe je iets kunt creëren met een groep spelers. Het was geweldig. Toen was duidelijk dat ik na mijn loopbaan als speler een trainer zou gaan worden.”

Het AD plaatst tot slot wel nog een belangrijke kanttekening: een ‘ingewijde bron’ vertelt dat Borussia Dortmund zelf ook plannen heeft met Sahin, die er nu assistent-coach is, en hem daarom mogelijk niet zal laten gaan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *