Voetbal4u.com

‘Peperdure PSV-speler heeft andere voorkeur dan de MLS’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Hirving Lozano wordt al tijden gelinkt aan een zomerse overstap naar de MLS maar de vleugelaanvaller van PSV heeft zelf een andere voorkeur. Aan ESPN heeft hij namelijk verteld dat hij liever terug zou keren naar zijn geboorteland Mexico.

Zijn ultieme droom is terugkeren bij Pachuca CF, de club die Lozano ooit groot maakte en vervolgens verkocht aan PSV. “Ik denk dat Pachuca altijd de eerste prioriteit is. Pachuca heeft me veel dingen gegeven, het gaf me de kans om op het hoogste niveau te spelen, en de waarheid is dat als ik terugkeer naar Mexico, ik denk dat de eerste optie zou zijn Pachuca, maar goed: we weten niet wat er in de toekomst kan gebeuren.”

“Natuurlijk zou ik heel graag in Mexico willen spelen, maar goed, het hangt van veel dingen af, maar ik zou graag terug willen naar Mexico”, aldus Chucky, die voor zo’n 12 miljoen euro op te pikken zou zijn bij PSV, tot slot.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *