Voetbal4u.com

‘Ten Hag doet bod van 64 miljoen op oud PSV-speler’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Manchester United wil deze zomer uitpakken met de komst van Jarred Branthwaite. Hier maakt het Engelse medium ‘The Daily Mail’ melding van.

Everton deelde onlangs de vraagprijs van de Engelse mandekker: 80 miljoen pond (92 miljoen euro). Dat lijkt United niet te willen betalen. De club van Erik ten Hag heeft ‘slechts’ 55 miljoen pond over voor de centrale verdediger, wat op ongeveer 64 miljoen euro uitkomt.

Branthwaite maakte in het seizoen 2022-2023 zijn minuten in het shirt van PSV, waar hij onder Ruud van Nistelrooij 36 duels speelde. Nadat hij de KNVB Beker won en zijn huurperiode eindigde, keerde hij terug bij Everton. Daar groeide hij dit Premier League-seizoen uit tot de felbegeerde verdediger die hij nu is. Op Transfermarkt wordt Branthwaite’s waarde op 30 miljoen euro geschat, maar United biedt naar alle waarschijnlijkheid meer.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *