Voetbal4u.com

‘Clubleiding Ajax had voorkeur voor twee Nederlandse trainers’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Ajax lijkt de jonge Italiaan Francesco Farioli te gaan aanstellen als nieuwe hoofdtrainer. Het Algemeen Dagblad weet nu te melden dat ook de namen van Frank de Boer en Dick Schreuder intern zijn besproken door de Amsterdammers.

Het AD stelt dat Farioli over ongeveer twee weken zal worden aangesteld als trainer van Ajax. Alex Kroes en Marijn Beuker zien het zitten in de Italiaan, maar als het aan de huidige directie had gelegen was de club voor andere namen gegaan.

De krant meldt dat de leiding van de club twee Nederlandse trainers op het oog had, namelijk Frank de Boer en Dick Schreuder, waarvan de betreffende bestuursleden denken dat zij beter weten hoe de hazen lopen in de Johan Cruijff ArenA. Frank de Boer kende eerder een succesvolle periode bij Ajax, waar hij in zes seizoenen vier keer kampioen van Nederland werd. Schreuder, wiens broer Alfred al aan het roer stond in Amsterdam, wordt ook genoemd bij Feyenoord.

Dave Vos moet de assistent worden van Farioli bij Ajax, maar de club zoekt naar nóg iemand met een verleden in Amsterdam. Eerder werd Christian Chivu al genoemd, maar naar verluidt is zijn komst vooralsnog niet haalbaar. Ajax zoekt intussen verder naar een geschikte kandidaat.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *