Voetbal4u.com

Maduro: ‘Geen slecht gevoel overgehouden aan Maurice Steijn’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Hedwiges Maduro staat volgend seizoen voor de groep bij Almere City. Dit seizoen was hij werkzaam als assistent bij Ajax en dat was geen bijster succes te noemen. Wel zegt hij geen slecht gevoel te hebben overgehouden aan zijn periode met Maurice Steijn.

Maduro, die deze zomer terugkeert bij Almere City FC, werd eerder dit jaar negatief besproken door Maduro. Was die relatie echt zo slecht? “Ik vind het wel meevallen. Ik had geen moeizame relatie met hem”, stelt de voormalig middenvelder tegenover de NOS. “Hij was kritisch, maar dat is een mening. Nu is daarvoor niet het geschikte moment, maar ik denk dat heel veel mensen daar een andere mening over hebben.”

“Die meningen zullen op een gegeven moment wel uitkomen”, aldus Maduro. “Het is natuurlijk een moeizaam seizoen geweest bij Ajax, voor iedereen. Dit was het oorspronkelijk plan bij Almere, dat ik het seizoen dit over zou nemen als hoofdcoach. Ik ben blij dat ik dat plan nu weer kan volgen. Ik heb dit jaar veel geleerd, dus dat neem ik allemaal mee naar de toekomst.”

“Sommige dingen kan ik niet op tv zeggen, maar ik heb enorm veel geleerd. Zeker met betrekking tot hoe het kan zijn op de achtergrond en hoe alles werkt, zoals hoe belangrijk de samenwerking met de technisch directeur is. Dat soort dingen gaat me helpen in de toekomst”, aldus Maduro.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *