Voetbal4u.com

‘Ajax wil Farioli direct belonen met knaltransfer’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Ajax heeft naar verluidt een nieuwe speler in het vizier. Het gaat om de jonge multifunctionele aanvaller Semih Kilicsoy die onder contract staat bij het Turkse Besiktas.

Volgens het Turkse Fanatik ‘wordt er verwacht dat Farioli Kilicsoy naar Ajax haalt’, waar Sport Depor nog een slag om de arm houdt. Dat medium meldt dat het ‘scoutingsteam’ van de gewezen Eredivisie-topclub de voetballer in kwestie nu zes keer bekeken heeft in het Tüpras Stadion, het stadion van Besiktas. Daar wordt echter meteen aan toegevoegd dat de Amsterdammers nog géén bod hebben uitgebracht op hun vermeende target.

Ajax zou echter wél een bod voorbereiden op de 18-jarige Turkse aanvaller, die niet alleen als spits, maar ook op de rechter- én linkerflank uit de voeten kan. De marktwaarde van Kilicsoy wordt op acht miljoen euro geschat en hij heeft nog een contract in Istanbul tot medio 2028, dus vermoedelijk hebben we hier van doen met een dure klant.

De verwachting is overigens dat Francesco Farioli binnenkort aangekondigd wordt als nieuwe Ajax-coach. De Telegraaf schrijft vandaag: “De officiële aankondiging dat Francesco Farioli (35) de nieuwe trainer van Ajax is, laat nog even op zich wachten. De Amsterdammers hebben – zo bevestigen bronnen rondom de oefenmeester en diens zaakwaarnemer – op hoofdlijnen overeenstemming met de coach van OGC Nice over een contract tot de zomer van 2027. Maar Ajax is door Farioli’s huidige werkgever om geduld gevraagd.” Dat laatste heeft te maken met het slot van de Ligue 1: Nice speelt vanavond nog tegen Paris Saint-Germain en dat duel gaat ergens om.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *