Voetbal4u.com

‘Wesley Sneijder wordt in de voetballerij niet meer serieus genomen’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Analist Johan Derksen is niet te spreken over recordinternational Wesley Sneijder. In zijn ogen zit een plezierig schnabbeltje er niet bij voor spelers die een serieuze voetbalfunctie ambiëren.

Dit liet ‘De Snor’ gisteren weten in het programma ‘Vandaag Inside’. Samen met naamgenoot Wesley Bronckhorst, bekend van het liedje Amalia, maakte Sneijder een liedje ter eren van het aankomende EK in Duitsland: Ik ben net als jij (Ich bin wie du).

“Hij heeft het heel verkeerd aangepakt”, legde Derksen uit. “Hij heeft gesproken met FC Den Bosch als een soort technisch directeur en ontzettend lopen lonken naar een functie bij Ajax. Dan moet je één ding niet doen en dat is met een bevriende volkszanger een liedje maken. Op TV van die verschrikkelijke nummers zingen, daar zit beursgenoteerd Ajax niet op te wachten.” De eeuwige scepticus aan tafel in het ‘voetbal’programma neemt zelden een blad voor zijn mond, dus ook dit was geen verrassing.

Op 1 november begint Wesley Sneijder weer bij de KNVB om een cursus tot trainer te lopen, hij wil een regeling krijgen om sneller tot een succes te komen. Ook daar is Derksen kritisch over: “De eerste keer is hij na veertien dagen gestopt, dus ik ben benieuwd hoe het nu gaat. Hij is zo makkelijk, als het hem niet aanstaat stopt ‘ie er weer mee.” Het nummer van Sneijder en Bronkhorst, nee niet Giovanni, werd afgelopen vrijdag uitgebracht maar gaat vooralsnog niet door het dak.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *