Voetbal4u.com

‘Eredivisie-spits betrokken in ruildeal tussen Ajax en AS Monaco’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

AS Monaco heeft interesse in Ajax-flop Georges Mikautadze. Hier maakt Jurriaan van Wessem melding van op het medium X.

Ze zouden in hem een geschikte opvolger zien bij de vertrekkende Wissam Ben-Yedder. Zijn contract wordt niet verlengd door de Monegasken. Myron Boadu zou door de club gezien worden als een eventueel ruilmiddel. Onduidelijk is of Ajax hier open voor zou staan.

Mikautadze wordt momenteel verhuurd aan zijn oude club FC Metz. Die club heeft ook een optie tot koop bedongen, maar bij een eventuele degradatie is het nog maar de vraag of zij die kunnen lichten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *