Voetbal4u.com

‘Hij wordt gezien als toekomstig hoofdcoach van Ajax’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Francesco Farioli lijkt de nieuwe hoofdtrainer te gaan worden van Ajax. De Amsterdammers hebben een akkoord bereikt met zijn werkgever Nice, maar die vragen om wat geduld.

De Franse club speelt woensdagavond tegen Paris Saint-Germain. Als Farioli en co verliezen, dan is nummer 4 Stade Brest niet meer te achterhalen. Dan kunnen Ajax en OGC Nice met elkaar om tafel. Maar mocht Nice punten pakken tegen PSG, dan kan het nog stijgen op de ranglijst.

In dat geval moet Ajax plaatsnemen in de wachtkamer. Ondertussen wordt er ook al gekeken naar de staf. “De precieze invulling van zijn staf moet nog plaatsvinden, maar de Italiaan wil meerdere assistenten meenemen”, weet De Telegraaf. Iemand die een plek in de staf van Farioli kan krijgen, is Dave Vos. “Voor de huidige trainer van Jong Ajax, die wordt gezien als toekomstig hoofdcoach van Ajax, ligt een nieuw contract tot de zomer van 2026 klaar.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *