Voetbal4u.com

PSV-speler hoeft niet te vertrekken: ‘Houd van deze stad en de mensen’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Hirving Lozano is momenteel niet bezig met een vertrek bij PSV. In een gesprek met ESPN laat de Mexicaanse aanvaller weten het naar zijn zin te hebben in Eindhoven.

“Ik houd van deze stad en de mensen. Hier zorgen ze goed voor mij. Ik hoop hier nog lang te blijven,” geeft de teruggekeerde PSV’er aan. Ook denkt de Mexicaan dat hij op een andere manier van waarde kan zijn voor PSV dan hij eerder was. “Uiteraard wil ik altijd honderd procent zijn en daar hard voor werken. Maar ik ben nu een andere speler en help het team altijd.”

The Athletic meldde afgelopen april dat San Diego FC interesse zou hebben in Lozano. De club en de voetballer zouden zelfs al vergevorderde gesprekken hebben gevoerd. Als we op de woorden van Lozano afgaan, lijkt dit dan toch niet waar te zijn.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *