Voetbal4u.com

‘PSV wil 28-jarige aanvaller van AEK Athene’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

PSV heeft haar vizier gericht op Niclas Eliasson van AEK Athene. Hier maakt het Zweedse medium Fotboll Direkt melding van.

Naast de Eindhovenaren zouden ook clubs als Norwich City, FC Nantes en Gremio interesse hebben in de 28-jarige aanvaller. Er zou maximaal vijf miljoen euro nodig zijn om Eliasson los te weken bij de huidige koploper van Griekenland. PSV is de enige van de drie clubs die volgend seizoen zal uitkomen in de Champions League.

Het contract van de aanvaller bij AEK Athene loopt nog tot medio 2027. In 2022 betaalde de club uit de Griekse hoofdstad twee miljoen euro voor de voetballer. Destijds kwam hij over van het Franse Nîmes. De Grieken hopen hem komende zomer voor vijf miljoen euro te verkopen. Volgens Fotboll Direkt denkt Eliasson zelf dat hij voor vier miljoen euro al mag vertrekken bij de Griekse club.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *