Voetbal4u.com

‘Feyenoord moet een monsterbedrag voor hem betalen’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

In het programma FC Rijnmond wordt de komende transferzomer besproken van de Rotterdamse clubs uit de Eredivisie. De heren Bart Nolles, Dennis Kranenburg en Martijn Krabbendam delen hun mening over een mogelijke transfer van Thijs Dallinga.

“Is Thijs Dallinga een optie om naar Rotterdam te halen?”, vraagt Nolles zich af in FC Rijnmond. “Volgens mij is de marktwaarde van Thijs Dallinga iets van vijftien of achttien miljoen”, reageert Kranenburg. “Ze hebben volgens mij van de winter zelfs al een bod van twintig miljoen van volgens mij Brentford naast zich neergelegd. Daar zitten ze gewoon heel hoog in de boom, dus dat lijkt me geen optie.”

“Toch een gemiste kans heb ik af en toe het idee. Als ik die jongen dan gisteren ook weer bezig zie bij Toulouse”, reageert Nolles. “Mario Been zegt het altijd hé; die konden ze zo ophalen die Dallinga”, vult Krabbendam aan. “Dat hebben ze niet aangedurfd. Met Wieffer wel, maar als je er veertien maakt bij Toulouse en het jaar daarvoor heb je er ook al een zooi ingeschoten, dan zou je kunnen zeggen dat ze dat niet goed hebben gezien.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *