Voetbal4u.com

Wesley Sneijder is kritisch op Feyenoorder

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Afgelopen zomer pakte Feyenoord uit met de komst van de Japanse aanvaller Ayase Ueda. Maar een groot succes is de samenwerking nog niet te noemen.

Als Santiago Gimenez komende zomer een transfer gaat maken, weet Wesley Sneijder niet of Ueda goed genoeg is als eerste spits. “Ik ben nooit echt fan geweest van Ueda. Misschien mist hij wedstrijdritme, maar ik mis gewoon wat”, stelt hij in Veronica Offside. “Hij heeft mij nog niet kunnen bekoren. Hij staat wel vaak op de juiste plek, dat dan weer wel.”

Advocaat en Wim Kieft zijn het met de voormalig middenvelder is. “Ik heb het nog niet kunnen ontdekken”, aldus Kieft. “Ik begrijp ook wel dat Gimenez eerste spits is en dat hij te weinig aan spelen toe komt om zich te ontwikkelen. Arne Slot zegt ook wel heel vaak dat zijn opvolger een goede spits aan boord heeft, maar hij heeft hem natuurlijk wel zelf gehaald.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *