Voetbal4u.com

‘Erik ten Hag heeft er geen reet van gebakken’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE MORGEN WINT VAN POLEN!

Analist Rene van der Gijp denkt dat Erik ten Hag na de zomer niet meer werkzaam is bij Manchester United. In zijn ogen heeft de oefenmeester er helemaal niets van gebakken bij de Engelse grootmacht.

Hij gaf na afloop van het met 3-2 gewonnen duel met Newcastle United een speech waarin hij de fans bedankte en duidelijk maakte dat het seizoen nog niet klaar is. Manchester United neemt het 25 mei in de finale van de FA Cup op tegen Manchester City. “Ik had wel mijn bedenkingen over die toespraak op het veld. Hij trapt alleen maar open deuren in”, aldus Van der Gijp.

“Die man gaat een beetje dood daar. Best pijnlijk of niet?”, vervolgt presentator Wilfred Genee. Ook Johan Derksen is niet onder de indruk van de prestaties van Ten Hag bij United. De toespraak van de Haaksberger brengt daar geen verandering in. “Dit zijn een beetje wanhoopspeeches”, aldus de vaste tafelgast bij Vandaag Inside. “Dit zijn z’n laatste stuiptrekkinkjes”, voegt Van der Gijp toe. De oud-voetballer is ervan overtuigd dat Ten Hag ontslagen wordt. “Tuurlijk. Hij heeft er geen reet van gebakken natuurlijk.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *