Voetbal4u.com

‘Lazio gaat zich spiegelen aan transferbeleid Feyenoord’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Het Italiaanse Lazio Roma wil zich gaan spiegelen aan het succesvolle beleid van Feyenoord en Bayer Leverkusen. Sportief directeur Angelo Fabianni is lovend over het beleid van deze twee clubs.

“We zullen een nieuwe cyclus beginnen, met jonge spelers. Behalve grote uitzonderingen ben ik niet van plan spelers ouder dan dertig jaar te contracteren”, vertelt Fabianni in La Repubblica. “Bayer Leverkusen en Feyenoord dienen als model”, aldus de bestuurder van de club uit de Italiaanse hoofdstad.

Feyenoord speelt zondagmiddag haar laatste wedstrijd van het huidige seizoen. De Rotterdammers nemen het in eigen huis op tegen Excelsior Rotterdam, wat normaliter de afscheidswedstrijd van Arne Slot zal worden. De hoofdtrainer was de voorbije seizoenen succesvol bij Feyenoord en verdiende hiermee een transfer naar de Engelse grootmacht Liverpool FC.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *