Voetbal4u.com

Wesley Sneijder tipt Feyenoord: ‘Zou er prima passen’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Arne Slot zal na de zomer aan het roer staan bij Liverpool, en dus moet Feyenoord opzoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Één van de namen die veel wordt genoemd is die van de pas 35-jarige Nuri Sahin.

“Ik vind het wel een groot verschil. Van assistent-trainer bij Borussia Dortmund naar hoofdtrainer van Feyenoord”, reageert Dick Advocaat in Veronica Offside. “Wie ik een goede keuze zou vinden? Nou, Giovanni van Bronckhorst heeft daar in 3,5 seizoen vijf prijzen gewonnen. Dat is echt heel veel en hij lag goed bij iedereen. Maar blijkbaar willen ze bij Feyenoord toch iets anders.”

“Als het aan Van Hanegem ligt, dan wordt het Mark van Bommel”, haakt Wesley Sneijder in. Hij ziet het wel zitten met de huidige Antwerp-trainer in De Kuip, ondanks diens PSV-verleden. “Dat hoeft niet lastig te worden bij Feyenoord, want die zij passen qua mentaliteit wel goed bij elkaar.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *