Voetbal4u.com

‘Twee zomerse monstertransfers voor PSV’

Monument Valley PRIJZENPOT VAN €1.000.000 DIT EK! FREE BETS, EN GRATIS SPELLEN!

Bij PSV staan deze zomer twee spelers voor een monstertransfer. Het gaat om Johan Bakayoko en Joey Veerman. Beide spelers kunnen terugkijken op een uitstekend seizoen en lijken de Eredivisie inmiddels ontgroeid te zijn.

De NOS verwoordt het als volgt: “In Eindhoven wordt rekening gehouden met een vertrek van aanvaller Johan Bakayoko en middenvelder Joey Veerman. De twee topspelers, beiden met een contract tot en met 2026, hebben een goed seizoen achter de rug en lijken toe aan een nieuwe stap in hun loopbaan.”

In februari kreeg PSV-td Earnest Stewart bij Studio Voetbal de vraag of Bakayoko ook volgend seizoen nog in de lichtstad van Nederland speelt. “Nee, ik denk het niet”, antwoordde hij. En een klein jaartje geleden was de Belg al dicht bij een dure transfer. Toen kon hij voor een miljoentje of veertig naar de Premier League, maar achtte hij de tijd daar zelf nog niet rijp voor. Nu is echter alles anders, vooral ook omdat de rechtsvoor zichzelf nog eens extra in de markt kan zetten op het aanstaande Europees kampioenschap.

Voor Veerman geldt eigenlijk hetzelfde. Hij zei in december over zijn toekomst: “Als alles loopt zoals het nu loopt, dan zou een transfer aan het einde van het seizoen voor beide partijen een optie kunnen zijn.” De marktwaarde van de spelmaker wordt geschat op 32 miljoen euro, waar Bakayoko liefst veertig miljoen waard is. Het staat dus vast dat er een vette ‘pay day’ aan zit te komen voor de beleidsbepalers in het Philips Stadion, want met respectievelijk 32 en veertig neemt men ongetwijfeld géén genoegen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *