Voetbal4u.com

‘Feyenoord-ster speelt vandaag zijn laatste wedstrijd’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Feyenoord speelt vanmiddag haar laatste wedstrijd van het seizoen tegen stadsgenoot Excelsior. En voor Santiago Gimenez betekent dit naar alle waarschijnlijkheid zijn laatste wedstrijd in het shirt van ‘De Stadionclub’.

Hij staat namelijk op het punt om een mooie zomerse transfer te maken. Gisteren vertelde oefenmeester Arne Slot, die natuurlijk afscheid neemt van Rotterdam-Zuid, op zijn persconferentie: “Kostas Lamprou heeft twee tot drie weken terug een polsbreuk opgelopen, dus die heeft op karakter nog een tijdje meegetraind. Bart Nieuwkoop is bekend, Thomas Beelen is ziek, Quilindschy Hartman is bekend, Quinten Timber zal er nog niet bij zijn, Mats Wieffer is er uiteraard niet bij zondag, Gjivai Zechiël is nog niet klaar om te spelen, Antoni Milambo is hetzelfde verhaal en Santiago Giménez kan ook nog niet spelen.”

En dat laatste betekent dat Giménez geen afscheid kan nemen van het thuispubliek, niet op het veld als speler dan in ieder geval. Vermoedelijk zien we hem na de zomer niet terug in De Kuip, want de Mexicaan wil deze zomer toch echt een mooie transfer maken. Hoeveel voeten in aarde dat zal hebben moet echter nog duidelijk worden.

Santi is immers niet gratis: Feyenoord wil een fiks bedrag voor hem incasseren en op het hoogtepunt van de ‘Giménez-hype’ zagen we bedragen als zestig en zeventig miljoen euro voorbijkomen. Vervolgens kwam de klad er echter in bij de spits, die het net steeds minder makkelijk wist te vinden. Het is dan ook de vraag hoe goed hij inmiddels nog in de markt ligt: heeft een financieel daadkrachtige grootmacht als Tottenham Hotspur hem nog steeds op zijn lijstje staan? Ziet Napoli de Feyenoorder als vervanger van Victor Osimhen?Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *