Voetbal4u.com

Het roer om: ‘Ajax-baas gaat het op zijn Overmars doen’

Monument Valley PRIJZENPOT VAN €1.000.000 DIT EK! FREE BETS, EN GRATIS SPELLEN!

De laatste jaren heeft Ajax structureel teveel geld uitgegeven. De nieuwe technisch directeur Alex Kroes wil het nu over een andere boeg gaan gooien. Hij wil het weer ‘op zijn Overmars’ gaan aanpakken.

Over de voormalige linksbuiten zegt Kroes in een interview met De Telegraaf: “Zijn bijnaam was Marc Netto. Als je onderhandelt, moet je er naar streven dat je degene met wie je onderhandelt blij maakt, maar ook dat je er alles aan doet om het zo strak mogelijk in te richten. Waarom te veel weggeven als iemand tevreden is met minder?”

“Dat was mijn instelling als eigenaar bij Go Ahead Eagles, AZ had dezelfde manier van werken en Ajax moet daar naartoe, want anders ga je nat met z’n allen”, vervolgt de beleidsbepaler, die daarna nóg iets belangrijks zegt: “Spelers moeten trots zijn om het Ajax-shirt te dragen.”

De Amsterdammers maken een verschrikkelijk seizoen door en na de zomer moet alles anders zijn… “Want ik ben een zwaar ongeduldig mannetje. Maar is het reëel? We doen ons stinkende best om de voorwaarden te creëren, maar ik kan er nu nog geen zinnig woord over zeggen. Op 1 september, na het sluiten van de transfermarkt, zal ik een redelijk beeld hebben. Maar er moet écht van alles gebeuren.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *