Voetbal4u.com

‘Bakayoko staat voor monstertransfer naar Bayern Munchen’

Monument Valley PRIJZENPOT VAN €1.000.000 DIT EK! FREE BETS, EN GRATIS SPELLEN!

Bayern Munchen zou zeer concrete interesse hebben in PSV-aanvaller Johan Bakayoko. Hier maakt het medium Voetbal International melding van.

Vincent Kompany moet de nieuwe trainer worden van der Rekordmeister en komt over van Burnley. Daar had de Belgische oefenmeester ook al interesse in Bakayoko, maar tot een transfer kwam het vorige zomer niet. Ook Brentford en Paris Saint-Germain kregen nul op het rekest van PSV en de buitenspeler. Bakayoko bleef in Eindhoven en maakte dit seizoen een sterke ontwikkeling door.

Nu Kompany aan de slag lijkt te gaan bij Bayern kan een transfer van Bakayoko naar de Duitse topclub wel eens in een stroomversnelling geraken, mits Bayern doorpakt en het juiste bedrag op tafel legt. “De Belgische oefenmeester hoopt nog altijd op een samenwerking met Bakayoko en lijkt een nieuwe poging te willen wagen”, schetst het weekblad.

Overigens meldt Voetbal International dat PSG ook nog altijd tot de geïnteresseerde partijen hoort. Bakayoko was dit seizoen een sterkhouder bij landskampioen PSV met twaalf doelpunten en negen assists achter zijn naam in 33 Eredivisie-wedstrijden. Bakayoko heeft bij PSV nog een contract tot medio 2026.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *