Voetbal4u.com

‘PSV legt bod neer op sensatie van Sparta’

Monument Valley PRIJZENPOT VAN €1.000.000 DIT EK! FREE BETS, EN GRATIS SPELLEN!

PSV zou zomerse zaken willen doen met Sparta. Naar verluidt hebben de Eindhovenaren namelijk een bod neergelegd voor Koki Saito. Hier maakt medium ‘RTV Rijnmond’ melding van.

Saito speelde de afgelopen twee seizoenen voor Sparta, dat de vleugelspeler huurde van SK Lommel. De Belgische club is echter onderdeel van de City Football Group, waardoor PSV met die groep zaken zal moeten doen wil het de Japanner inlijven. De aanvaller kwam donderdag nog in actie voor Sparta, dat met 3-1 verloor in de halve finale van de play-offs van FC Utrecht en daardoor is uitgeschakeld.

RTV Rijnmond stelt dat de interesse in Saito ‘verregaand’ is en meldt dat de Eindhovenaren zelfs al een bod zouden hebben neergelegd. Het is vooralsnog niet bekend hoe hoog dat bedrag is, maar naar verluidt moet PSV wel met een miljoenenbedrag neertellen. De City Group wil de aanvaller niet voor een appel en een ei laten vertrekken, klinkt het.

Saito is echter niet de enige aanvaller die in beeld is bij PSV. Ook Driouech is nog altijd een transfertarget voor PSV, maar ook daarmee is een deal nog niet gesloten. Saito kwam dit seizoen in de Eredivisie tot 21 wedstrijden en scoorde daarin drie doelpunten. Ook was de Japanner goed voor vijf assists.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *