Voetbal4u.com

‘PSV staat op pole position in hevige transferstrijd’

Monument Valley PRIJZENPOT VAN €1.000.000 DIT EK! FREE BETS, EN GRATIS SPELLEN!

PSV wil Couhaib Driouech zo snel mogelijk proberen over te nemen van Excelsior. Meerdere clubs zijn namelijk voor hem in de markt waaronder ook het Belgische Royal Antwerp FC.

De Telegraaf meldt dat PSV een streepje voor heeft in de strijd met Antwerp. Dat melden bronnen in België aan het dagblad. In de voorbije weken hoopte The Great Old zich van de diensten van Driouech te verzekeren, maar slaagde niet in de opzet. Deze week werd duidelijk dat met FC Twente een derde club op het vinkentouw zat, al zal het voor de Tukkers erg lastig worden om als winnaar uit de bus te komen. Feyenoord toonde afgelopen winter nog interesse in de Marokkaan, maar wordt nu weinig meer genoemd.

De verwachting is dat Excelsior uiteindelijk een minder hoge transfersom zal opstrijken dan in januari, toen PSV na het vertrek van Yorbe Vertessen bereid was om een bedrag rond de4 miljoen euro te betalen. Driouech zag een move zeker zitten, maar Excelsior trok de stekker uit de onderhandelingen. Dat had te maken met dat de beoogde vervanger (Feyenoorder Leo Sauer) niet naar Kralingen zou komen. Het sportieve belang van Eredivisie lijfsbehoud woog voor Excelsior zwaarder dan halverwege het seizoen een financiële klapper te maken.

Antwerp, dat financieel een stap terug moet doen na ongekende tekorten in de afgelopen seizoenen, oriënteert zich nadrukkelijk op de Nederlandse markt. Zo staat Tjaronn Chery hoog op het lijstje. De smaakmaker van NEC is na dit seizoen transfervrij en onderging al een medische keuring in Antwerpen. De Oranje-enclave op De Bosuil zal na dit seizoen uitdunnen. Zo vertrekt trainer Mark van Bommel na twee seizoenen en keert huurling Owen Wijndal terug naar Ajax. Jurgen Ekkelenkamp, Gyrano Kerk en Vincent Janssen staan ook komend seizoen onder contract bij Antwerp, al zoekt Janssen naar een nieuwe club.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *