Voetbal4u.com

‘Ajax maakt winst op zomerse transferflop’

Monument Valley PRIJZENPOT VAN €1.000.000 DIT EK! FREE BETS, EN GRATIS SPELLEN!

Ajax is voornemens om deze zomer afscheid te nemen van flink wat spelers. Zo ook van de Georgische aanvaller Georges Mikautadze. In de winterstop werd hij door de Amsterdammers teruggestuurd naar zijn oude club FC Metz en is daar alleen maar meer geld waard geworden.

Het regent de laatste dagen transfergeruchtjes over de Georgiër, die overigens met zijn land naar het aankomende Europees kampioenschap in Duitsland gaat en daar zijn transferwaarde natuurlijk verder op kan vijzelen. De Franse media, Foot01 bijvoorbeeld, hebben het nu al over ‘méér dan twintig miljoen euro’.

En dat zou betekenen dat Ajax winst kan maken op Mikautadze, die een klein jaartje geleden voor ongeveer zestien miljoen euro overgenomen werd van Metz. Overigens zouden twee Ligue 1-clubs concreet zijn voor de spits: AS Monaco én Olympique Marseille, geen kleine jongens in de Franse competitie. Volgens journalist Mohamed Bezzouaoui heeft de Georgiër nog geen keuze gemaakt: “Zijn vader en zijn agent hebben met Monaco gesproken, maar ook met Marseille. Alleen heeft hij nog geen concrete voorstellen binnengekregen.”

Een paar weken geleden vertelde Mikautadze over zijn periode in de Johan Cruijff ArenA: “‘Ik heb meer dan twee maanden in een hotel doorgebracht. Ik zat alleen op die kamer, ik werd gek. Maar de club hielp me niet veel met het zoeken naar een appartement. Ik heb op eigen houtje een Airbnb gehuurd, waar mijn gezin meer dan een maand met me heeft gewoond.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *