Voetbal4u.com

‘FC Barcelona bereikt akkoord met Hansi Flick’

Monument Valley PRIJZENPOT VAN €1.000.000 DIT EK! FREE BETS, EN GRATIS SPELLEN!

Hansi Flick moet de opvolger worden bij FC Barcelona van Xavi Hernandez. De Catalanen zouden een principeakkoord hebben bereikt met de Duitse oefenmeester.

Volgens het Spaanse medium AS gaat Flick een contract van twee jaar tekenen bij FC Barcelona. In Londen vond een ontmoeting plaats tussen een delegatie van Barça en Pini Zahavi, de zaakwaarnemer van Flick. Na afloop van deze gesprekken kreeg de club het jawoord van de 59-jarige trainer.

Xavi staat op dit moment nog onder contract als Barça-trainer, dus er moet een oplossing gevonden worden voor de contractuele situatie van zowel de Spanjaard als de rest van zijn technische staf. Hierbij worden echter geen problemen verwacht. Na de laatste competitiewedstrijd onder leiding van Xavi zal hij van de clubleiding te horen krijgen dat hij ontslagen wordt.

Verder schrijft AS dat Flick al “sinds een tijdje” hoopt op de kans om trainer van FC Barcelona te worden. De Duitser is al begonnen met het leren van de Spaanse taal en wees de kans om manager bij Chelsea te worden af.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *