Voetbal4u.com

‘Slot wil voormalig Feyenoord-lieveling naar Anfield halen’

Monument Valley PRIJZENPOT VAN €1.000.000 DIT EK! FREE BETS, EN GRATIS SPELLEN!

Arne Slot zou deze zomer dolgraag Orkun Kokcu naar Liverpool willen halen. Hier maakt het medium ‘The Daily Mirror’ te melden.

Hij kende een wisselvallig debuutseizoen bij SL Benfica. Na kritiek op coach Roger Schmidt werd hij zelfs nog eventjes uit de selectie verbannen. In de slotweken van het jaar knokte hij zich terug in de basis en scoorde hij aan de lopende band, dat zou zomaar kunnen gaan resulteren in een transfer naar Liverpool.

Of Benfica de Turk zal laten gaan is nog maar de vraag, want gezien het aanstaande vertrek van Rafa Silva zouden de roodhemden juist net hebben besloten dat Kökcü volgend jaar wél op zijn favoriete positie als nummer 10 zou komen te staan.

Recent zei Kökcü in De Telegraaf: “Ik ben het type voetballer dat het meeste rendement voor een elftal heeft als je me de vrijheid geeft. Dan wil ik nog véél meer teruggeven aan de ploeg. Ik weet ook in de kampioensstrijd met Feyenoord en in alle Europese wedstrijden dat ik dan op mijn best ben. Zelfs tijdens de ramadan, zoals nu. Dat heeft geen invloed op mij. Ik word door Schmidt te veel gekoppeld aan allerlei taken. En dat is niet nodig als je echt mijn kwaliteiten wil benutten.” Het kostte hem zijn plekje in de wedstrijdselectie tijdelijk, maar inmiddels schijnt de Portugese zon weer voor hem, en lonkt zelfs het regenachtige Liverpool.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *