Voetbal4u.com

‘Brian Brobbey is gemaakt voor de Engelse Premier League’

Monument Valley PRIJZENPOT VAN €1.000.000 DIT EK! FREE BETS, EN GRATIS SPELLEN!

Chuba Akpom is van mening dat Brian Brobbey gemaakt is voor de Engelse Premier League. Dit heeft de spits van Ajax laten weten in een gesprek met De Telegraaf.

Brobbey maakte een uitstekend seizoen door bij Ajax. In 43 duels scoorde de spits 22 keer en 12 keer was hij de aangever. Akpom is lovend over zijn collega. “Brian heeft een geweldig seizoen gehad”, begint de Engelsman. “In het seizoen dat wij hebben gehad, is het moeilijk om de spits te zijn. Je staat op een eiland”, legt de spits uit.

“En echt: ik heb nog nooit een speler gezien die zo veel schoppen krijgt als Brian”, gaat Akpom trots verder. “Wat hij voor het team heeft betekend, is niet te beschrijven. Hij kan een hele defensie gek maken.” De Engelsman kwam afgelopen zomer over van Middlesbrough, dat uitkwam in het Championship. Brobbey kan volgens Akpom zeker een niveau hoger aan. “Met zijn potentie, kracht, snelheid en scorend vermogen lijkt hij gemaakt voor de Premier League.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *