Voetbal4u.com

‘Grootmacht doet bod van 25 miljoen op Oranje-afwezige’

Monument Valley PRIJZENPOT VAN €1.000.000 DIT EK! FREE BETS, EN GRATIS SPELLEN!

Borussia Dortmund wil Ian Maatsen graag definitief overnemen van Chelsea, en hebben daarom een eerste bod op hem gedaan van 25 miljoen euro. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van.

Na vele geruchten weet Romano dat Dortmund zich nu écht hard gaat maken voor een definitieve overstap van Maatsen. De Nederlander was het afgelopen seizoen een vaste basiskracht in het Signal Iduna Park. Mede daardoor is zijn komst nu topprioriteit in de komende transferperiode. Een eerste bod van 25 miljoen euro is in de maak.

Maatsen heeft een ontsnappingsclausule van ongeveer dertig miljoen euro in zijn contract bij zijn officiële werkgever Chelsea staan. Dat prijskaartje is te gortig voor Die Borussen. Dortmund zet in op een lagere prijs en zal anders openstaan voor alternatieven op de linksbackpositie. ‘Beide partijen gaan naar verwachting de komende dagen met elkaar in gesprek’, meldt Romano op X.

Ook andere clubs zouden de geluiden rondom Maatsen in de gaten houden. Het lijkt er niet op dat Chelsea langer met de Nederlander door wil. Onder andere Bayern München is geïnteresseerd volgens Duitse media.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *