Voetbal4u.com

‘Nieuwe versterking kost Ajax zo’n vijf miljoen euro’

Monument Valley BIZAR! ZET €1 IN OP EEN SCOREND ORANJE EN KRIJG €50 TERUG!

Mocht Ajax willen doorpakken voor Wout Weghorst dan zullen ze een bedrag van rond de vijf miljoen euro voor hem moeten betalen. Hier maakt De Telegraaf vandaag melding van.

Kort daarvoor kwam al naar buiten dat Alex Kroes de aanvaller serieus overweegt. Om het bedrag op tafel te leggen, zal Ajax echter allereerst geld moeten vrijmaken. Met het vertrek van Georges Mikautadze, dat 13 miljoen euro oplevert, komt er al wat lucht, maar niet voldoende.

Een gedeelte van het bedrag moet Ajax namelijk gebruiken om de financiële gaten te dichten. Een afscheid van Chuba Akpom kon ervoor zorgen dat de Amsterdamse vereniging genoeg ruimte heeft om achter Weghorst aan te gaan. Hoewel Ajax nog niet concreet is, staat hij zeer hoog op de lijst.

Naar verluidt sprak de clubleiding al met Weghorst en diens zaakwaarnemer Simon Cziommer. Uit die gesprekken bleek dat de Oranje-international het wil ziet zitten om zijn loopbaan in de Johan Cruijff ArenA een vervolg te geven, ook als hij moet concurreren met Brian Brobbey.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *