Voetbal4u.com

Hij gaat een grote ‘hit’ worden in De Kuip

Monument Valley PRIJZENPOT VAN €1.000.000 DIT EK! FREE BETS, EN GRATIS SPELLEN!

Feyenoord zal op korte termijn de Deense trainer Brian Priske presenteren als vervanger van Arne Slot. Volgens verschillende ‘insiders’ slaan de Rotterdammers een grote slag met zijn komst.

Hij stond één seizoen voor de groep bij Royal Antwerp FC en deed bij zijn komst een opvallende belofte: werd er geen tegendoelpunt geslikt tegen Omonia Nicosia, dan zou hij uit de kleren gaan. “En daarmee oogstte hij kort na zijn komst meteen goodwill, bij zijn spelers en de media”, vertelt Diederik Geypen, journalist van de Gazet van Antwerpen aan het Algemeen Dagblad.

“Priske is eerlijk en speelt geen spelletjes”, weet de genoemde verslaggever. “Spelers waarderen het als een trainer nakomt wat hij zegt. En dat doet Priske altijd. Kenmerkend: hij kan met iedereen omgaan in een selectie. Ook met de zogenaamd moeilijke jongens.” Het AD voegt daar zelf aan toe: “Wat haalt Feyenoord voor trainer in huis met Priske? Een peoplemanager wordt hij genoemd door mensen die dicht bij hem staan. Een vaderfiguur. Een kampioenenmaker, zijn tamelijk teleurstellende periode bij Antwerp ten spijt.”

Sander Westerveld speelde in Engeland samen met Priske en denkt óók dat zijn voormalige ploegmaat een hit wordt in De Kuip: “De fans van Portsmouth waren op een bepaald moment verre van blij toen Harry Redknapp hem als speler op de bank zette, zo populair was hij onder de aanhang. Dat zegt alles over wie hij is. Priske is iemand die, door zijn manier van doen, snel de harten van fans verovert.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *