Voetbal4u.com

‘Slot zet Feyenoord een hak met transfer van 47 miljoen’

Monument Valley PRIJZENPOT VAN €1.000.000 DIT EK! FREE BETS, EN GRATIS SPELLEN!

De kans dat Yankuba Minteh na de zomer nog bij Feyenoord speelt wordt steeds kleiner. Volgens de Engelse krant The Telegraph is Newcastle United voornemens om hem te verkopen om te kunnen voldoen aan de duurzaamheidsregels van de Premier League.

Minteh speelde het afgelopen seizoen nog op huurbasis in Rotterdam en Feyenoord trachtte er alles aan te doen hem minimaal nog een jaar in Rotterdam te houden. De kans dat dit lukt lijkt erg klein nu Newcastle hoopt de speler te verkopen. De vraagprijs die de Engelse club hanteert ligt immers ver boven de prijs die Feyenoord kan én wil betalen.

Naar verluidt zou Newcastle United een vraagprijs van 47 miljoen euro op het hoofd van het negentienjarige talent hebben gezet. Liverpool lijkt voornemens zaken te doen. Ze worden als voornaamste geïnteresseerde club genoemd door The Telegraph, wat een hereniging met zijn trainer bij Feyenoord Arne Slot zou betekenen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *