Voetbal4u.com

‘Totale leegloop op handen bij Feyenoord’

Monument Valley PRIJZENPOT VAN €1.000.000 DIT EK! FREE BETS, EN GRATIS SPELLEN!

Het ziet ernaar uit dat Feyenoord deze zomer verschillende spelers zal verliezen. Lutsharel Geertruida, Santiago Gimenez, Calvin Stengs, Dávid Hancko en Igor Paixão liggen bijvoorbeeld erg goed in de markt.

Onlangs liet oefenmeester Arne Slot Rotterdam-Zuid achter zich voor Liverpool en als we de internationale media mogen geloven is de geest nu écht uit de fles bij Feyenoord. Dat zou immers al een bod hebben binnengekregen van Napoli op Giménez (35 miljoen euro), waarnaast ook de bovengenoemde Geertruida, Hancko en Paixão in verband worden gebracht met topclubs.

Stengs komt daar nu bij, want hij is de inzet van een uitgebreid artikel van de Italiaanse krant Corriere dello Sport. Volgens dat medium heeft SS Lazio méér dan gemiddelde interesse in een samenwerking met de schoonzoon van Frank de Boer en kan Feyenoord binnen afzienbare tijd nóg een Italiaans bod verwachten. Er zou zelfs al een gesprek geweest zijn tussen de clubleiding van Lazio en het managementbureau dat de Feyenoorder vertegenwoordigt.

Inmiddels weten we dat Brian Priske de nieuwe coach van de Rotterdammers worden, maar de Deen staat nu al voor een lastige klus. Als alle toppers de nummer twee van de Eredivisie van het voorbije seizoen verlaten, dan staat daar vermoedelijk een flinke geldinflux tegenover, maar hoe moeten al deze spelers vervangen worden? Gaat ook Feyenoord zich roeren op de transfermarkt? Het kan bijna niet anders.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *