Voetbal4u.com

‘Transfergerucht Ajax is de grootst mogelijke onzin’

Monument Valley BIZAR! ZET €1 IN OP EEN SCOREND ORANJE EN KRIJG €50 TERUG!

Eerder deze week werd bekend dat Ajax opnieuw zou willen toeslaan voor de Armeense middenvelder Eduard Spertsyan, maar volgens Michael van Praag is daar helemaal niets van waar.

In het programma ‘NH Sportcafé’ zegt hij er het volgende over: “Ik las vanochtend weer op internet dat wij bezig zijn een Rus te kopen. Hoe komen ze er in godsnaam bij? Het is gewoon niet waar. Dat is gewoon iemand die dat uit zijn duim zuigt en dat staat dan weer drie dagen op internet. Onzin! Het is gewoon helemaal niet aan de orde.”

En Wout Weghorst? Dat de international van het Nederlands elftal in beeld is in Amsterdam is wel duidelijk… “Of Weghorst al binnen is? Wat zeg je nu? Hij is momenteel het gras aan het maaien, dus ik denk dat hij niet binnen is, nee. Ah joh, dat zijn allemaal verhalen. Hou toch op.”

Valentijn Driessen zei eerder over de mogelijke transfer van Weghorst naar Ajax: “Het zou natuurlijk geweldig zijn: het circus-Weghorst in Amsterdam. Dat wordt natuurlijk een circus. Hij gaat natuurlijk geen genoegen nemen met een plaats achter Brobbey, dus dan moeten ze samen en dat gaat waarschijnlijk niet passen… Wout kan daar niet tegen en hij gaat dan oorlog maken. Ik heb hem donderdag gezien. Met een gezicht als een oorwurm roept hij: ik sta niet in de basis.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *