Voetbal4u.com

‘Joey Veerman voelt zich moe en ongemakkelijk’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

De laatste periode wordt Joey Veerman nadrukkelijk gelinkt aan Real Madrid. Leuk natuurlijk, maar de middenvelder van PSV wordt er een beetje moe van. Dit laat hij weten in een gesprek met Valentijn Driessen van De Telegraaf.

Arnold Mühren liet eerder vandaag nog weten: “Ik denk dat Joey kwaliteiten heeft die niemand anders in Nederland heeft. Wat kan Kroos wat Veerman niet kan? De passes die Kroos geeft, geeft Veerman ook. Wat Kroos meer heeft is ervaring. Veerman speelt het liefst met diepgaande spelers, die hij kan bedienen. Kylian Mbappé gaat ook naar Madrid. Die combinatie is natuurlijk ideaal. En ze hebben bij Real nog een paar van die snelheidsduivels voorin. Laat Veerman maar schuiven. Crossballetjes, diepteballetjes, passes tussen de linies door; hij weet ze wel te vinden.”

Nu reageert Veerman, die zich ergens wel gevleid voelt: “Tegelijkertijd word ik er moe van en voelt het ongemakkelijk. Vooral omdat ik er iedere keer op moet reageren, terwijl er totaal niets speelt.”

“Ik word ermee geconfronteerd omdat iemand op televisie zegt dat ik daar goed zou passen en een Spaanse krant iets schrijft”, sluit hij af. Overigens noemde Ziggo Sport zijn naam onlangs tijdens een interview met Carlo Ancelotti en dat leverde ongemakkelijke tv op.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *