Voetbal4u.com

‘Ten Hag gaat toch weer voor grote Ajax-aankoop’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Erik ten Hag heeft in zijn periode bij Manchester United al de nodige Ajacieden en oud-Ajacieden naar de club gehaald en wellicht komt er nog ééntje bij. Hij ziet het namelijk helemaal zitten in Matthijs de Ligt.

Het nieuws over de centrumverdediger van Bayern München is de laatste dagen een beetje… conflicterend. Iedereen is het erover eens dat hij mag vertrekken bij Der Rekordmeister, maar over een mogelijke transfer naar Manchester United zijn er tegengestelde berichten te lezen. The Red Devils zouden zijn komst immers al ‘afgewezen’ hebben.

Journalist Florian Plettenberg van Sky Sport Deutschland spreekt dat nu tegen, want volgens hem wordt er op Old Trafford ‘intern overleg’ gevoerd over een eventueel bod. Ten Hag zou namelijk zeer gecharmeerd zijn van de kwaliteiten van De Ligt en pusht naar verluidt voor zijn komst. Onlangs werd bekend dat de Tukker tóch in Manchester mag blijven en dus heeft hij wel wat in de melk te brokkelen.

De Ligt is een dure klant in de Allianz Arena, waar men Hiroki Ito op de kop heeft getikt bij VfB Stuttgart, door de gelimiteerde afkoopsom in zijn contract van dertig miljoen euro op tafel te leggen. Ook Jonathan Tah van Bayer Leverkusen is in beeld in Beieren en dus is de Nederlander overbodig geworden. Naar verluidt mag hij vertrekken voor het ‘zachte’ bedrag van veertig miljoen euro, waardoor Ten Hag een ‘buitenkansje’ in hem ziet.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *