Voetbal4u.com

Feyenoorder staat voor vertrek: ‘Agenten zijn bezig met mijn toekomst’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Marco Lopez moest afgelopen seizoen genoegen nemen met een reserverol bij Feyenoord. De Peruaanse vleugelverdediger is zich momenteel aan het voorbereiden op de Copa América. Of hij daarna nog terugkeert in de Kuip, is maar de vraag.

“De waarheid is dat de concurrentie erg zwaar is”, vertelt Lopez aan Movistar Deportes als hem gevraagd wordt waarom hij in Rotterdam niet altijd speelt. “De trainer gaf de voorkeur aan de jonge linksback van de club. Misschien dacht ik in de eerste maanden iets te makkelijk, maar je mag op dit niveau niet verslappen. Hierna ben ik keihard aan de slag gegaan en gedaan wat de trainer van me vroeg.”

De 24-jarige verdediger wil nog niet nadenken over een vertrek uit de havenstad. Hij focust zich eerst op het eindtoernooi met zijn land. “Op dit moment heb ik het naar mijn zin bij Peru. Ik hoop dat een goede Copa América mij zal helpen met nieuwe uitdagingen en dan zien we wel wat er gaat gebeuren in de toekomst. Mijn agenten zijn bezig met mijn toekomst. Dit is niet het moment voor mij om daarover na te denken.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *