Voetbal4u.com

‘Twee Feyenoord-sterren naar dezelfde club’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Het zou zomaar kunnen dat Atletico Madrid deze zomer twee Feyenoorders binnen haalt. Volgens het medium ‘Marca’ azen ze namelijk op de handtekeningen van Mats Wieffer en David Hancko.

De krant uit Madrid schrijft dat men in het Estadio Cívitas Metropolitano verwacht dat er een akkoord gesloten kan worden met de Rotterdamse werkgever van de centrumverdediger. Het is de vraag waar dat op gebaseerd is, want Hancko heeft in De Kuip nog een contract tot medio 2028, waardoor algemeen directeur Dennis te Kloese voor hem kan vragen wat hij wil.

Volgens MARCA is oefenmeester Diego Simeone van zins om zijn defensie te transformeren. Daarom heeft de Argentijn Robin Le Normand van Real Sociedad (en het Spaanse nationale team) op de korrel en naar verluidt is een deal al dichtbij. Atlético beschikt óók al over César Azpilicueta, Axel Witsel en José María Giménez, maar Hancko wordt klaarblijkelijk gezien als een aanvulling op deze batterij aan verdedigers.

Het is overigens niet voor het eerst dat Atlético aanklopt bij Feyenoord. In de winterstop gooiden de Madrilenen immers al een balletje op voor Mats Wieffer, die toen zei: “Ze hadden zich inderdaad gemeld. Het is natuurlijk een heel grote club, maar ik heb het bij Feyenoord heel erg naar mijn zin. Ik speel altijd en met het oog op het EK heb ik hier meer kans me in de kijker te blijven spelen. Alhoewel, als je bij Atlético speelt, maak je natuurlijk ook wel kans om mee te gaan. Uiteindelijk kwamen de clubs er niet uit, dus dan hoef je daar verder ook niet meer over na te denken.”



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *