Voetbal4u.com

‘Na Mbappé volgende Franse aanvaller in de ziekenboeg’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Problemen bij de Fransen. Waar gisteren sterspeler Kylian Mbappé in het duel met Oostenrijk zijn neus brak, moest Oliver Giroud vandaag op de training verstek laten gaan vanwege liesklachten.

Giroud was maandag in de wedstrijd tegen Oostenrijk nog de vervanger van de geblesseerde Mbappé. Die moest na een duel met Kevin Danso van het veld, vanwege een gebroken neus. Na een dag met wisselende berichten, meldt L’Équipe dat Mbappé niet fit genoeg is om tegen Oranje te starten.

Of Giroud zijn vervanger kan worden in de aanval, valt ook nog maar te betwijfelen. Hij ontbrak, net als Mbappé, op de training van de Fransen. Giroud kampt met een lichte blessure aan zijn lies. Volgens RMC Sport is het nog niet bekend of hij fit genoeg is om tegen Oranje te spelen, maar lijkt het er wel op dat hij woensdag weer kan spelen. Giroud is de topscorer aller tijden van de Franse nationale ploeg.

Mochten Giroud en Mbappé niet beschikbaar zijn, dan heeft bondscoach Didier Deschamps nog een aantal andere keuzes in de aanvalslinie. Ousmane Dembélé, Marcus Thuram en Randal Kolo Muani zijn ongeschonden uit het duel met Oostenrijk gekomen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *