Voetbal4u.com

UPDATE: Frankrijk zonder sterspeler tegen Nederland

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Goed nieuws voor Oranje. Sterspeler Kylian Mbappé zal het treffen van aanstaande vrijdag tegen Nederland gaan missen. Hier maakt de Franse zender Canal + melding van.

L’Équipe meldde al dat de captain zeer waarschijnlijk niet in actie zou kunnen komen tegen Oranje, terwijl journalist Julien Laurens een stuk optmistischer was. Nu weet Canal+ zeker dat Mbappé de wedstrijd tegen het Nederlands elftal moet laten schieten.

Mogelijk kan de aanwinst van Real Madrid wel in actie komen in de laatste groepswedstrijd, tegen Polen. Dat is afhankelijk van de genezing van zijn neus. Zeker is in ieder geval dat Mbappé al zijn overige EK-wedstrijden met een masker zal moeten spelen.

Voor de Fransen is de afwezigheid van Mbappé tegen Oranje een hard gelag. In de laatste ontmoeting tussen de twee landen werd de 79-voudig international nog de matchwinner, door Frankrijk met twee goals een 1-2 overwinning te bezorgen. Vrijdagavond om 21.00 uur staan Nederland en Frankrijk nu opnieuw tegenover elkaar, in Leipzig.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *